society

By the people, for the people.

Mozambique muntaber cobra iku spesies muntaber cobra native kanggo Afrika. n werna ula iku slate kanggo biru, zaitun utawa tawny ireng (3-3½ kaki), Dianggep salah siji saka ula sing paling mbebayani ing Afrika. venom sawijining kira minangka beracun minangka ula krincing American Mojave, dianggep ing donya paling ula ula krincing The muntaber cobra ora cokotan gumantung lingkungan lan kahanan iku ing, lan uga enggo bareng pakulinan padha karo rinkhals saka feigning pati supaya molestation luwih ora Corner ula iki

posted to society by Josh, Shepherd of the IT department (0 comments)